Novosti

ELKON prezentacijom svog rada otvorio stručni skup ,,PETI DANI ELEKTROINŽENJERA IKCG 2021 godine“

Inženjeri naše firme su učestvovali na stručnom skupu PETI DANI ELEKTROINŽENJERA IKCG 2021 godine. Na stručnom skupu smo prezentovali dva stručna rada čiji su autori naši inženjeri.

Kako zbog postojeće epidemiološke situacije nije bilo  moguće održati tradicionalni skup, radovi su prezentovani putem on-line platformi,  a takođe, biće objavljeni u Zborniku radova, koji će u elektronskoj i štampanoj formi biti dostavljen svim članovima/icama Strukovne komore elektro inženjera.

Prva prezentacija pod nazivom „Automatsko upravljanje gumenim branama i sistemi za detekciju vibracija i praćenja oblika brane“,  čiji su autori Nemanja Kovačević BSc, mr Nebojša Šolaja dipl.inž.el. i Pavle Asanović Spec.Sci.el. koja je ujedno označila i „otvaranje“ skupa, održana je u četvrtak, 3. februara 2022. godine u 13h.

Druga prezentacija je planirana u narednom periodu, a tačan termin održavanja nije još uvijek definisan. U pitanju je rad pod nazivom “Primjena sistema automatike u cilju poboljšanja energetske efikasnosti u javnim zgradama”, čiji su autori mr Ognjen Lukačević i Snežana Mihailović, Spec.Sci.el.

Author

admin